Leerlingen

Welkom bij De Regenboog

Welkom ontdekkingsreizigers van de Regenboog! Wij zijn verheugd om je te verwelkomen op onze startpagina, die je toegang biedt tot een wereld van kennis, creativiteit en digitale hulpmiddelen. Hier kom je meer te weten over de afspraken op onze school, vind je links naar onze verschillende digitale platformen, ontdek je leertips, kan je leerstof inoefenen, …  vind je alles om vlot te werken en leren met ICT … en veel meer. 

Nieuwsberichten

13 maart 2024

We voegden net een 300 tal extra foto’s toe aan onze fotogalerij. Zo vind je foto’s terug van de voorleesweek, carnaval, enkele hoekenwerken, speeldorpen, uitstappen naar TSM en het struisvogelnest, een verzameling van sfeerbeelden in de klas, …

Veel kijkplezier: Foto’s – GBS De Regenboog (gbs-deregenboog.be)

Welbevinden

Een POSITIEF EN VEILIG KLASKLIMAAT zien we als een voorwaarde om tot leren te komen.

Lees meer

Differentiatie

. In De Regenboog erkennen we elk kind in zijn unieke persoonlijkheid en streven we naar een optimale en GEDIFFERENTIEERDE LEERBEGELEIDING: onderwijs op maat van het kind.

Lees meer

Actief leren

Bij het leerproces draait immers alles om BETROKKENHEID. Wie ‘goesting’ heeft om te leren, leert beter.

Lees meer

Sociale vaardigheden

Het is de uitdaging van de toekomst én onze missie om ‘SAMEN TE LEREN SAMENLEVEN’.

Lees meer

Ontdek onze regels en afspraken

Voordat je verder gaat, willen we je vragen om even stil te staan en de belangrijke regels en afspraken te lezen die we hebben opgesteld om jouw veiligheid en plezier op het internet te waarborgen.

Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je belooft om je tijdens je online avonturen aan onze schoolafspraken te houden!