Regenboognieuws

Selecteer maand

Kies een hashtag #

Tags
27 juni 2024
De zomervakantie is in aantocht, en dat betekent: tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen! Lekker zwemmen, fietsen, uitstapjes maken... en natuurlijk lekker lezen! Want lezen is niet alleen leerzaam, maar ook hartstikke leuk. Maar hoe zorg je ervoor dat je kind met plezier aan het lezen gaat...
26 juni 2024
Ook dit schooljaar konden we weer rekenen op LEES(GROOT)OUDERS in het 1ste leerjaar. Er werden weer elke woensdag in kleine groepjes heel wat leeskilometers afgelegd. EEN DIKKE DANKJEWEL voor deze fantastische leesbegeleiding!!
24 mei 2024
Zaterdag 1 juni is het zover:ons schoolfeest! Dit jaar staat alles in teken van de Olympische Spelen. Benieuwd? Kom dan zeker een kijkje nemen! Tussen 13u en 18u ben je van harte welkom voor een sportieve uitdaging, een hapje en een drankje. Tot dan?
13 maart 2024
We voegden net een 300 tal extra foto’s toe aan onze fotogalerij. Zo vind je foto’s terug van de voorleesweek, carnaval, enkele hoekenwerken, speeldorpen, uitstappen naar TSM en het struisvogelnest, een verzameling van sfeerbeelden in de klas, … Veel kijkplezier: Foto’s – GBS De Regenboog (gbs-deregenboog.be)
21 december 2023
Herinner je je nog dat we op 1 september de schoolpoort binnenstapten in onze zongele outfit? Toen wilden we ons gele figuurtje van actief en bewegend leren in de kijker zetten.  Deze week is het de beurt aan ons groene figuurtje, dat SAMEN, de sociale vaardigheden dus, vertegenwoordigt. Dit filmpje...
1 december 2023
Lieve, lieve Sint!  Wij zijn héééeeeel braaf geweest.  Kom jij ons ook een bezoekje brengen op jouw verjaardag? Wij zorgen alvast voor een leuke verrassing! Van je  allerschattigste Regenboogjes.